BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Köylüköy Ortaokulu

Haz

Anasınıfı öğrencilerimiz mezuniyet sevinci yaşadı.

Haz

Ortaokul öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Değirmenboğazı Mesire Alanında piknik yaptı.Öğrencilerimiz oyunlar oynadılar.Güzel vakit geçirdiler ve gönüllerince eğlendiler.

Haz

Okulumuz 3-A Sınıfı öğrencileri Değirmenboğazı Tabiat Parkı'nı gezdi.Çok keyifli vakit geçirdiler.

Haz

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine yönelik LGS sınavı tercihlerine destek amaçlı lise gezisi düzenlendi.Gidilen okullar hakkında bilgi alındı.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Öğrencilerimiz  Balıklı  Ortaokulu koordinatörlüğünde yapılan futbol turnuvasına katıldı.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Haz

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube  Ekipleri tarafından zararlı alışkanlıklar ve korunma yolları hakkında okulumuz öğretmenlerine bilgilendirme yapıldı.Bilgilendirme yapan ekip görevlisine teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz öğrencileriyle Altıeylül  Kitap Fuarı ziyaret edildi.

May

Okulumuz öğrencileri için  İstanbul gezisi düzenlendi.

May

LGS sınavına girecek öğrencilerimize dikkat etmeleri gereken konular ile ilgili Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından online şeklinde bilgilendirme yapıldı.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ,Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

8-A Sınıfı öğrencilerimiz ile veda yemeği gerçekleştirdik.Öğrencilerimize hem  LGS sınavı öncesi moral olsun hem de güzel bir anı olsun istedik.Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.Özellikle 8-A Sınıf öğretmenimiz Gamze Cevahir GÖBEKLİ'ye emekleri için çok teşekkür ediyoruz.

Çevre Dostu

Haz

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından Yapay Zeka Uzmanı Yetiştirme Programı (Yazan Zeka) hazırlanmıştır. 2021-2022 eğitim öğretim yılı itibariyle son sınıf olmayan ortaöğretim, ön lisans ve lisans seviyesindeki bölüm sınırlaması olmaksızın tüm öğrenciler, www.yazanzeka.org aracılığıyla kayıtlarını gerçekleştirip programa dahil olabilecektir. Programa kayıt olan öğrenciler BTK Akademi'ye bildirilerek, BTK Akademi'de yer alan Yapay Zeka Programı kapsamında tanımlanacak olan çevrimiçi eğitimleri tamamlaması gerekmektedir. Belirlenen kontenjan kapsamında başarılı bulunan öğrencilerin ileri seviye eğitimlere geçirilmesi, bu alanda yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.

İlgili ve istekli tüm ortaöğretim öğrencilerimiz www.yazanzeka.org adresi üzerinden eğitim programına kayıt olabilirler.