BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Köylüköy Ortaokulu

Kas

Okulumuzda 5,6 ve 7. sınıflar arasında düzenlediğimiz Reversi turnuvasında 5-A sınıfından Mustafa Anıl CEYLAN isimli öğrencimiz 1. olmuştur. Merkezde yapılacak turnuvalara katılmaya hak kazanmıştır.

Kas

Öğrencilerimize çevre ve geri dönüşüm bilinci kazandırmak ,öğrencilerimizin sorumluluk duygusunu geliştirmek amacıyla sınıflarımıza bıraktığımız geri dönüşüm kutuları düzenli olarak kontrol edilip atıklar geri dönüşüme kazandırılıyor.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Ekm

2023-2024 Köylüköy İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

Köylüköy İlkokulu ve Ortaokulu'nda 100. Yıl Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni

Köylüköy İlkokulu 100.yıl Cumhuriyet yürüyüşü

Ekm

Öğrencilerimizin katkılarıyla 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü ile ilgili pano hazırlandı.

Ekm

İlkokul ve Ortaokul tüm öğrencilerimizle Camiler Haftası kapsamında Çamlık Şehitler Cami Ziyareti gezisi yaptık.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle öğrencilerimize video izletildi.

Eyl

Mevlid Kandili münasebetiyle okulumuzda birçok etkinlikler düzenlendi.Bir velimiz öğrencilerimize  Mevlid Kandili hayrında bulundu.Öğretmenlerimiz de öğrencilerimize küçük ikramlar hazırladı.Merhamet ,büyüklerimize saygı gibi duyguları yaşatmak maksadıyla bazı öğrencilerimizle ,yaşlı bir teyzemize ev ziyareti yapıldı.

Eyl

8-A Sınıfı velilerimize LGS sınavı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.Bu süreçte disiplinli ders çalışmanın önemi anlatıldı.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla okulumuzda 'ilköğretim Haftası ' kutlama programı hazırlandı.Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Yeni eğitim-öğretim yılı hepimize hayırlı olsun.

Haz

Balıklı Ortaokulu koordinatörlüğünde düzenlenen Kardeş Köyler Futbol Turnuvasında 4.olan okulumuz öğrencilerine madalyaları verildi.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sene sonu karne heyecanı yaşadı.İyi tatiller.

Haz

8-A Sınıfı öğrencilerimiz mezuniyet sevinci yaşadı.Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.