BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Köylüköy Ortaokulu

May

Okulumuz 5-A Sınıfı öğrencileri Çocuk Oyunları Yarışmasına katıldı.Geleneksel Çocuk Oyunlarından olan 'Kaleli Yakan Top ' oyununu oynadılar.Yarışmayı kazanıp çeyrek finale katılmaya hak kazandılar.Çok da keyifli vakit geçirdiler.

May

Altıeylül İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden gelen uzmanlar tarafından ilkokul öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı ile ilgili seminer verildi.

May

Okulumuz 4-A Sınıfı öğrencileri Çocuk Oyunları Yarışmasına katıldı.Geleneksel Çocuk Oyunlarından olan ' Kaleli Yakan Top ' oyununu oynadı.Öğrencilerimiz çok keyifli vakit geçirdi.

May

Sınıf içi ve sınıflar arası yapılan Harita Oyunları Müsabakası sonunda dereceye giren öğrencilerimize plaket ve madalyaları verildi.

May

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencileri Çocuk Oyunları Yarışmasına katıldı.Geleneksel Çocuk Oyunlarından olan 'Mendil Kapmaca' oyununu oynadı.Öğrencilerimiz çok keyifli vakit geçirdi.

May

Okulumuz 2-A sınıfı öğrencileri Çocuk Oyunları Yarışmasına katıldı. Geleneksel Çocuk Oyunlarından olan 'Yağ Satarım Bal Satarım' oyununu oynadı. Öğrencilerimiz çok keyifli vakit geçirdi.

May

Köylüköy Harita oyunları sınıf içi ve sınıflar arası müsabaka yapıldı. Çok çekişmeli geçen sınıf içi müsabakadan sonra 5 oyuncu finale kaldı. Ve 4 oyun alanında en çok puan alan 4 öğrenci ilk dört sırayı paylaştı.

1. Halil Z.  (8-A)

2.Ali B. (5-A)

3.Batuhan C. (7-A)

4. Mete Nazım E. (6-A)

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizle Balıkesir Millet Kütüphanesi'ne gezi düzenledik.

Mrt

Balıkesir Valisi Sayın Hasan ŞILDAK başkanlığı'nda Avlu Kongre ve Kültür Merkezi Fatih Salonu'nda 4.İzleme ve Değerlendirme Öğretmenler Toplantısı yapıldı.Bu toplantıya okulumuz öğretmenlerinden de katılım sağlandı.

Mrt

Daha önce okulumuz bünyesinde yapılan zeka oyunları turnuvasında derece alan öğrencilerimiz Altıeylül ilçesi'nde gerçekleşen turnuvaya da katıldılar.8-A sınıfı öğrencilerimizden Halil Z. turnuvayı Altıeylül ilçe 4. sü olarak tamamladı.Katılan tüm öğrencilerimizi gönülden kutluyoruz.

Mrt

Orman Haftası (21-26 Mart) kapsamında okulumuz öğrencilerine video izletildi.

Mrt

Okulumuz öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 108. yıl dönümü vesilesiyle hazırlanan programda bir araya gelerek Kahraman Şehitlerimizi andılar.

Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Çanakkale Zaferi'nin 108.yıl dönümünü kutluyor,kahramanca savaşan ordumuzu bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Balıkesir Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Balıkesir Satranç İl Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen Okul Sporları Satranç Turnuvası 16-17 Mart tarihlerinde Şehit Turgut Solak Spor Salonunda düzenlendi.Turnuvaya şehir merkezinden pek çok okul katıldı.Köy okullarından ise sadece Köylüköy Ortaokulu 21 sporcusu ile katıldı.Çok çekişmeli geçen turnuvada Gençler, Yıldızlar,Küçükler ve Her Daldan Kız Takımı birbiriyle kıyasıya yarıştı.

Bilim insanlarının araştırmalarında Satranç sporunun derslere %18 katkısı olduğu bilinmektedir. Bu ve buna benzer turnuvalar sayesinde hem hem akademik hem de sosyal olarak öğrenciler çok fayda görmektedir.

Turnuvayı düzenleyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ve Satranç Federasyonu Balıkesir İl Temsilciliği'ne teşekkür ederiz.

Turnuvaya katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Emeği geçen Murat TOZMAN öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

2022-2023 Eğitim -Öğretim Yılı 1.dönem boyunca yapılan çalışmaların Kaymakamımız Sayın Turgay Hakan Bilgin'in tensipleriyle hazırlanan başarı belgesiyle ödüllendirildiği törende, okulumuz öğretmenlerinden Hasan ATİK,Murat TOZMAN ve Tubanur EFE ödül almıştır.Öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.